Bouwbedrijf Van Poppel opent vernieuwde kantoren

Bob en Paul Van Poppel. Foto Joris Herregods.

Bob en Paul Van Poppel. Foto Joris Herregods.

Bouwbedrijf Van Poppel uit Mechelen heeft donderdagavond zijn vernieuwde kantoren feestelijk ingehuldigd. Gedelegeerd bestuurder ir. Paul Van Poppel: “We blijven op hetzelfde adres als vanouds, Oude Liersebaan 233, maar de kantoren werden uitgebreid en vernieuwd. Twee jaar geleden werd het bedrijf overgedragen aan mijn zoon Bob. Sindsdien waait er een wat andere wind en wordt er aan groei gewerkt. Door de groei, en het bijkomende administratief en technisch personeel dat die met zich meebrengt, was het noodzakelijk om tot nog toe niet gebruikte oppervlaktes op het bedrijfsterrein mee te intregreren.”

“We maakten van de gelegenheid gebruik om het gebouw grondig te renoveren. Tegelijkertijd werden de ruimtes geoptimaliseerd en aangepast aan de vernieuwde organisatie.”

De werken gingen van start begin december 2015 en nu zijn de vernieuwde gebouwen kant en klaar. “Dankzij de flexibliliteit van onze stafmedewerkers konden de werken in verschillende fases worden uitgevoerd zonder de normale bedrijfsvoering te hinderen.”