boschVia bemiddeling van makelaarskantoor Hugo Ceusters zal Bosch Thermo-Technology zijn kantoren verhuizen naar een modern gebouw in Zenith Business Park in Mechelen-Noord. Het gaat om het volledige gebouw B dat ongeveer 2.134 m² kantooroppervlakte heeft. Het gebouw dat eigendom is van de Zwitserse verzekeringsgroep Baloise wordt voor lange termijn gehuurd.

“De centrale bereikbaarheid aan de E19 Antwerpen-Brussel, het strakke design van het gebouw, de duurzaamheid en de inspirerende groene werkomgeving en ruime parking gaven de doorslag”, aldus makelaar Olivier Wuyts van Hugo Ceusters.

Het nieuwe gebouw laat toe om de verschillende centrale diensten te bundelen op één locatie. Bosch Thermo-Technology behoudt de regionale Buderus-vestigingen in Deinze, Gosselies, Herentals en Heverlee. De huur van het gebouw in Mechelen gaat in op 1 juni 2017.

Bosch Thermo-Technology behoort tot de Thermo-technology divisie van de Bosch Groep. Bosch Thermo-technology levert energie-efficiënte oplossingen voor verwarming, warm water, koeling en elektriciteit. Het bedrijf verkoopt zijn producten aan installateurs (rechtstreeks en via groothandel) onder de merken Bosch, Buderus en Junkers.

Bovendien biedt Bosch Thermo-Technology aan de installateurs en eindgebruikers ook een performante dienst na verkoop (Buderus Service, Junkers Service).