Boris Agency verlaat Mechelen

BorisAgencyVastgoedadviseur Ceusters vond een nieuwe stek voor Boris Agency, het live engagement agentschap gespecialiseerd in merkactivatie en live communicatie. Boris Agency verlaat in april zijn kantoor in de Mechelse Maanstraat en verhuist naar Aartselaar. In de Vluchtenburgstraat 11B heeft het agentschap de beschikking over 350 m² kantoorruimte en een magazijn van 2.000 m². De nieuwe vestiging bevindt zich in een recente industriezone langs de A12.

Boris Agency groeit gestaag en daarom zochten zaakvoerders Dirk Wouters en Jonathan Vanderveken al een tijdje naar een nieuw en groter onderkomen. Dat vonden ze met de hulp van Christophe Wuyts van vastgoedspecialist Ceusters. “Door deze verhuis kunnen we blijven groeien en onze klanten optimaal bedienen. De gunstige ligging, de ruime parking en de groene omgeving gaven de doorslag om voor het pand te kiezen”, aldus de zaakvoerders.

In het klantenbestand van Boris Agency vinden we onder meer Bacardi, Martini, Alken-Maes en Kapaza. Het doel van het agentschap: een maximale ROI voor het merk en respect, erkenning en relevantie voor de consument.