sustainabilityBopro, gespecialiseerd in management & consultancy-dienstverlening voor vastgoed, bouw en huisvesting, heeft de Award For Best Belgian Sustainability Report gekregen in de categorie KMO’s. Deze prijs is een initiatief van het Instituut van Bedrijfsrevisoren (IBR). Hij bekroont ondernemingen en organisaties die op een transparante manier rapporteren over hun activiteiten inzake duurzame ontwikkeling.

“Dit rapport van Bopro is allesomvattend, beknopt, gemakkelijk om te lezen en to the point”, aldus het rapport van de jury die werd voorgezeten door Marc Daelman. “Het bevat een excellente analyse en verantwoording van de belangrijkste prioriteiten en doelstellingen.
Interacties met de voornaamste belanghebbenden zijn goed uitgelegd en er is een goede dialoog met de stakeholders. CSR (corporate social responsability) is duidelijk geïntegreerd in de strategie en de visie van Bopro. De jury apprecieerde de externe verificatie van tenminste een deel van de geleverde informatie.”

De jury moedigde Bopro aan om meer externe stakeholders in het rapport aan het woord te laten, bijvoorbeeld door citaten te gebruiken, en beveelt aan om nog meer transparantie te betrachten over langetermijnstrategie en gerelateerde doelstellingen.
“Wij willen het bedrijf feliciteren met de award en met zijn voorbeeldige rol met betrekking tot geïntegreerde duurzame ontwikkeling.”