Onlangs heeft Bontalia de intrek genomen in het pand aan de Onze-Lieve-Vrouwestraat 18. Deze pop-up winkel verzamelt al het lekkers uit Italië, van wijnen en sauzen tot pasta en desserten. “Ik hoop dat de mensen de Italiaanse producten weten te smaken en deze winkel als een meerwaarde in Mechelen zullen beschouwen”, zegt zaakvoerder Sheila Ferranti.

Sheila Ferranti brengt in Bontalia haar Italiaanse origine uit Le Marche in Midden-Italië tot leven. “Daar heb ik geleerd om tradities en de geschiedenis in ere te houden. In Italië zijn gastronomische producten diep verbonden met de plaats van herkomst. Je kan als het ware de geur van de wijngaard, van de zee en zelfs van de liefde ruiken in een wijn”, vertelt Ferranti. De producten zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen. “Als wij naar Italië gaan, is het altijd zoeken naar mensen die speciale producten met liefde en zorg bereiden.”

De gastronomische producten werden eerder al aan restaurants en particulieren verkocht. Aan passie is er alleszins geen gebrek in de pop-up. “Ik ben zeer blij met dit tijdelijk pand. Nu heb ik eindelijk een vaste stek”, zegt Ferranti. “Ik hoop veel nieuwe mensen te leren kennen, die ik blij kan maken met de kwaliteit van onze Italiaanse producten.”