Boels Rental opent op 6 maart een nieuwe vestiging aan de Antwerpsesteenweg 223 in Mechelen.

Boels verhuurt een groot assortiment materiaal om klussen uit te voeren. Dat varieert van eenvoudig handgereedschap tot steigers, hoogwerkers en zelfs compleet ingerichte, tijdelijke huisvesting.

De medewerkers van Boels Rental weten exact hoe iedere machine werkt en leggen dit helder en duidelijk uit aan de huurder. Daarnaast worden alle toestellen altijd getest voordat ze het pand verlaten. Jeffrey Monballyu, filiaalmanager van Boels Rental: “Hierdoor kan de gebruiker direct aan de slag, zonder tijd te verspillen aan het uitproberen of instellen van de apparatuur.”

Boels Rental richt zich ook tot de bouw en industrie met 2500 verschillende machines, steigers, apparaten, gereedschappen en werktuigen die direct leverbaar zijn en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Jeffrey Monballyu: “Boels gaat verder. We bieden desgewenst een complete verhuuroplossing voor een project. We zorgen dat het benodigde materiaal, inclusief alle toebehoren, op het juiste tijdstip op de bouwplaats wordt geleverd. Zo kunnen professionals altijd beschikken over de nieuwste machines en werktuigen zonder investeringen te doen. De Boels klantenkaart maakt huren nog makkelijker en voordeliger. Hiermee ontvangen professionals 10% korting op alles wat ze huren. Een borg is niet nodig en er kan worden gehuurd op rekening.”

Om Mechelaars kennis te laten maken met de verhuurservice van Boels, wordt in het nieuwe filiaal een speciale openingsactie gehouden. “Op woensdag 8, donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart krijgen zowel particulieren als bedrijven die bij de nieuwe Boels vestiging in Mechelen huren, het apparaat of de machine een hele dag gratis mee”, aldus Jeffrey Monballyu.