Zopas ging in Mechelen het nieuwe BNI-chapter Maneblussers van start. Ongeveer 150 Mechelse ondernemers kwamen samen in het AFAS stadion van K.V. Mechelen voor het lanceringsevent van BNI Maneblussers.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst werd een presentatie geven over o.a. de BNI-methode voor succesvol zakendoen door middel van aanbevelingen, marketing en mond-tot-mondreclame. Ook de leden van het chapter kregen de tijd om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. Daarnaast hebben de 150 aanwezige ondernemers de kans gekregen om nieuwe contacten te ontmoeten met als belangrijkste doel extra omzet te genereren.

Want dat is het voornaamste doel van de zakelijke netwerkorganisatie BNI: haar leden hoogwaardige zakelijke aanbevelingen te laten genereren voor elkaar onder het motto Geven loont. BNI noemt zichzelf ’s werelds meest succesvolle organisatie in haar soort, met meer dan 7.400 actieve chapters en meer dan 200.000 leden verspreid over 64 landen.

Een belangrijk principe van BNI is dat per chapter slechts één persoon per beroepscategorie wordt toegelaten. Wie lid wordt, krijgt dus alle aanbevelingen voor zijn/haar beroep, omdat geen enkele concurrent participeert in hetzelfde chapter.

BNI Maneblussers is nog op zoek naar een paar extra leden. “We zoeken naar betrouwbare ondernemers om ons chapter te vervolledigen. Er is een grote vraag naar een architect, een specialist inbraakbeveiliging, een evenementenorganisatie, secretariaatsdiensten, een cateraar en een specialist interim.”

Wie zich geroepen voelt, kan kennismaken met het nieuwe BNI-chapter op vrijdagochtend vanaf 6.45 uur in Restaurant Dessain, Ridder Dessainlaan 2 in Mechelen. Op vrijdagochtend 21 en 28 oktober houdt het chapter bezoekersdag. Dan is elke ondernemer welkom.