BNI Maneblussers wordt gelanceerd in AFAS-stadion

afasBNI Maneblussers, het BNI chapter voor het arrondissement Mechelen, wordt op 7 oktober officieel gelanceerd in het AFAS-stadion van KV Mechelen.

Voorzitter van het nieuwe BNI chaper is Sébastien Verhelst, business manager bij de Lierse wijnspecialist Qualivino. “Netwerken is voor de moderne zakenvrouw en -man een levensnoodzakelijke activiteit geworden”, aldus Sébastien Verhelst. “Er bestaan momenteel tal van clubs en organisaties om te netwerken, maar één van de meest gestructureerde en succesvolle netwerkorganisaties is zonder twijfel Business Network International (BNI). Op vrijdag 7 oktober geven we het officiële startschot van het BNI Maneblussers. In het prachtige vernieuwde KV Mechelen – AFAS stadion zullen 25 zakenmensen, de leden van BNI Maneblussers, zichzelf en hun bedrijf voorstellen aan meer dan honderd geïnteresseerde gasten en de pers.”

BNI biedt zakenmensen een positieve en gestructureerde omgeving waarin zij zakelijke aanbevelingen uitwisselen met andere ondernemende personen. Dat gebeurt via een uitgekiende en in de praktijk geteste marketingstrategie die erop gericht is dat leden met elkaar vertrouwen opbouwen, ideeën en contacten uitwisselen en daardoor elkaar kunnen introduceren in hun netwerken. Zo helpen zij elkaar om hun onderneming en omzet te laten groeien. BNI beschouwt netwerkers niet als jagers op snel succes, maar als landbouwers die zorgvuldig duurzame relaties opbouwen en onderhouden.

Wie de lancering van BNI Maneblussers wil bijwonen, moet wel inschrijven via sebastien@qualivino.be.