BNI regio Kempen – Arrondissement Mechelen is in de prijzen gevallen op de awarduitreiking tijdens het BNI Congres in het Nederlandse Nieuwegein. Executive director van BNI regio Kempen – Arrondissement Mechelen Ronny Van Baelen mocht uit de handen van Graham Weihmiller, CEO van BNI, twee awards ontvangen. “We gaven onze  CEO meteen een Duvel te drinken, om onze filosofie Geven Loont – Givers Gain kracht bij te zetten”, lacht Ronny Van Baelen.

BNI regio Kempen – Arrondissement Mechelen werd bekroond als regio met het hoogste aantal BNI leden per aantal inwoners (marktpenetratie) in Vlaanderen. Het kreeg bovendien de award voor het hoogste aantal gegenereerde aanbevelingen per lid per week. Het is net vanwege deze aanbevelingen dat BNI zo populair is. “Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een marketingprogramma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.”

In het arrondissement Mechelen heeft BNI momenteel chapters in Bornem (BNI Klein-Brabant met 49 leden), Mechelen (BNI Mechelen Werkt met 37 leden en BNI Maneblussers met 35 leden), Kessel (BNI Zimmerstad met 29 leden) en Heist-op-den-Berg (BNI Zuiderkempen met 16 leden).

“Vooral dit laatste chapter, dat wekelijks samenkomt op donderdagochtend in de business lounge van KSK Heist, is nog op zoek naar gemotiveerde leden.”

BNI is volgens Ronny Van Baelen meer en meer gekend in de regio. “Dat getuigt onze award voor hoogste marktpenetratie in Vlaanderen, maar de limiet is zeker niet bereikt. We streven naar chapters van minimum 40 leden voor optimale businessgeneratie. Het is de missie van BNI regio Kempen – Arr. Mechelen om het BNI concept verder uit te bouwen tot een kwaliteitslabel dat als een magneet ondernemers en klanten aantrekt, omdat de BNI leden onvoorwaardelijk aanzien worden als betrouwbare en integere zakenpartners, door hun kwalitatieve en servicegerichte instelling..”