MECHELEN – De Mechelse Juma Group heeft met haar MINI store Juma uit Herent een indrukwekkende vloot van 101 wagens aan AUSY, a Randstad Company geleverd. De medewerkers van het jonge Leuvense fusiebedrijf leverden hun oude bedrijfswagen in voor een splinternieuwe MINI One D 5-deurs.

Eerder dit jaar bundelden Randstad Professionals en AUSY Belgium de krachten om een antwoord te bieden op de toenemende nood aan externe, hooggeschoolde professionals. Om volledig onder de nieuwe naam AUSY, a Randstad Company aan de slag te gaan, waren er nog wel gepersonaliseerde wagens nodig. Daarvoor werd een beroep gedaan op MINI store Juma van de Mechelse Juma Group. Er werden 101 MINI’s in Melting Silver geleverd met fel blauwe spiegelkappen en een donkerblauw dak in de kleuren uit het logo.

“Met een multifunctioneel stuur, regen-, licht- en parkeersensoren en een handig MINI-navigatiesysteem zullen de werknemers ook op connectiviteitsvlak niets te kort komen. De MINI Cooper One D 5-deurs heeft een 95pk-sterke dieselmotor die aan de strenge Euro 6d norm voldoet”, aldus Jakob Mignon, Fleet Manager bij BMW/MINI Juma Group Leuven – Mechelen. “Voor het technisch klaarmaken, poetsen en afleveren van de wagens schakelden we de expertise van Care4Fleets in. Het was een vlotte samenwerking.”

Wietse Kimps, Procurement and Business Intelligence Manager bij AUSY: “De vele personalisatiemogelijkheden die MINI biedt, brachten voor ons een waaier aan mogelijkheden voor de branding van onze wagens. We hebben gekozen voor een vernieuwende maar ook opvallende look. Daarnaast was ook de scherpe total cost of ownership een beslissende factor om voluit voor MINI te kiezen.”