afas stadionBMW Juma uit Mechelen gaat in het splinternieuwe AFAS Stadion van KV Mechelen een skybox delen met Group S (Mechelen) en A Led Vision uit Boortmeerbeek.

“Wij hebben er voor gekozen om een skybox te delen met Groep S en A Led Vision omdat ze net als BMW Juma een duidelijke verankering hebben in de regio en een groot netwerk. KV Mechelen, een club in volle groei en met oog voor business opportuniteiten, is de voor de hand liggende partner bij uitstek”, zegt business developer Jakob Mignon van BMW Juma.

Alle skyboxen in het vernieuwde AFAS Stadion, dat een capaciteit heeft van 18.500 toeschouwers, hebben 15 buitenzitjes en een eet- en drinkgelegenheid binnen.

“We hebben zopas een meeting gehad met de twee andere partijen, waarbij we de sfeer besproken hebben die we in onze skybox willen scheppen”, aldus Jakob Mignon. “Het was een heel aangename kennismaking waaruit bleek dat we op dit vlak volledig op dezelfde golflengte zitten. Zo hebben we al enkele toppers uitgekozen waar we zeker een diner aan laten voorafgaan, en we zullen ook elke wedstrijd starten met een pronostiek waaraan al onze genodigden kunnen deelnemen.”

BMW Juma wil de gedeelde skybox inzetten om bestaande klanten te verwennen met een gezellige voetbalavond, en tegelijkertijd zijn partners/ klanten op een spontane manier met elkaar in contact brengen. “Op deze manier maken we er (in functie van de genodigden) ook een ongedwongen netwerkgelegenheid van.”

De skybox zal af zijn voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Jupiler League. KV speelt dan tegen Club Brugge op 29 juli.