De nieuwe BMW 5 reeks, die in Europese première wordt voorgesteld op het salon van Brussel en die vanaf 11 februari in de showroom van alle BMW concessies te vinden is, kan je nu al bekijken in een virtuele showroom. Een product genius van BMW geeft er tijdens een live chat meteen uitleg bij.

BMW Belux (Bornem) lanceert het knappe concept van de virtuele showroom in Belgische première. Dit initiatief werd genomen om een zo groot mogelijk aantal klanten en prospecten de kans te geven om de nieuwe BMW 5 Reeks te ontdekken op een persoonlijke manier.

Je komt in de virtuele showroom via de gewone website van BMW. In een pop-up vul je je telefoonnummer in, en de product genius belt je op en geeft live uitleg over de wagens van de nieuwe 5 Reeks. Je kunt onmiddellijk vragen stellen tijdens het videogesprek, zonder je te verplaatsen. Dankzij enkele vaste en mobiele camera’s kan je elke hoek van de wagen ontdekken.

Deze virtuele showroom zal geleidelijk aan worden uitgebreid naar het volledige gamma van BMW. Hij is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is toegankelijk op een desktop, laptop, tablet of smartphone.