Reisorganisatie TUI reist voortaan het land rond met wagens van BMW Gregoir. De concessiehouder van BMW en MINI met vestigingen in Puurs, Jette en Dendermonde, leverde 40 hemelsblauwe MINI’s aan zijn nieuwe klant af. Elke MINI Hatch 3-deurs is uitgerust met de typische rode smile van TUI.

BMW Gregoir heette de 40 nieuwe bestuurders, allemaal office managers van TUI, welkom in de showroom in Puurs. “Na een uitgebreide lunch en enkele speeches van onder andere zaakvoerder Hervé Gregoir, namen de bestuurders plaats in hun nieuwe MINI en vertrokken ze één voor één uit de concessie richting hun volgende bestemming”, klinkt het bij de concessiehouder. TUI koos voor de MINI 3-deurs omwille van het sterke merkimago en de gunstige totale gebruikskost. “Onze TUI-medewerkers zijn vaak onderweg. We willen dat dit in de best mogelijke omstandigheid gebeurt, rekening houdend met de totale gebruikskost en de CO2 uitstoot van onze vloot”, zegt Inge Goedefroo, retailmanager bij TUI Belgium.

Hervé Gregoir nam acht jaar geleden een eerste concessie over in Jette. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler. BMW Gregoir beschikt over een BMW en MINI concessie in Jette, een BMW concessie in Puurs en sinds kort een BMW concessie in Dendermonde.