BMW Gregoir PuursHet nieuwe gebouw van BMW Gregoir langs de N16 in Puurs is feestelijk geopend en het team is klaar voor de drukte die gepaard gaat met het autosalon.

“Het bestaande gebouw werd grondig geherstructureerd om de klant nog beter, efficiënter en kwalitatiever van dienst te zijn”, aldus Hervé Gregoir, managing director van de BMW en MINI dealerships Gregoir in Puurs en Jette. “Bij de renovatie en uitbreiding is er gekozen voor een non-stop shopping concept waarbij showroom, Premium Selection en carrosserie onder één dak zijn ondergebracht.”

De nieuwe vestiging met een grondoppervlakte van 1.900m² en een verdieping van 850m² biedt plaats aan 24 nieuwe wagens en een dertigtal premium tweedehandswagens. Het ontwerp van het Antwerps architectenkantoor Lécharny & Bertrand is volledig uitgevoerd volgens de BMW-architectuur- en interieurvoorschriften. De werken werden uitgevoerd door Edibo, algemene aannemer van industriële gebouwen.

“Onder meer door de uiterst snelle en efficiënte engineering, in samenwerking met het Antwerps ingenieursbureau DS Engineering, was het mogelijk om de werken al te beginnen in augustus en kant-en-klaar op te leveren in december. En zo is de vernieuwde concessie 100% operationeel voor het aankomende autosalon”, aldus een woordvoerder van Edibo.