De store managers van ZEB kunnen voortaan de baan op met een MINI-bedrijfswagen van BMW Gregoir. De concessiehouder van BMW en MINI dat vestigingen in Puurs, Jette en Dendermonde heeft, leverde 8 MINI Hatch 3-deurs aan de multimerken modewinkel af. In totaal worden de komende vier jaar zo’n 70 Mini’s geleverd aan ZEB.

ZEB verkoopt een mix van meer dan 70 merken in winkels over heel België. De keuze voor BMW Gregoir was dan ook zeer doordacht. “De concessies van BMW Gregoir in Jette, Puurs en Dendermonde bereiken een grote regio. Op die manier kunnen onze shopmanagers hun concessie makkelijk bereiken”, aldus Luc Van Mol, ceo bij ZEB. Er werd geopteerd voor de MINI One First die met oranje zijspiegels origineel en opvallend de aandacht in het straatbeeld zullen trekken. “Het gaat om een auto met een laag verbruik, lage CO2-emissienormen en hoge restwaarden. Dat maakt de leasingprijs voor deze wagen enorm interessant”, duidt Hervé Gregoir, zaakvoerder van BMW Gregoir.

Hervé Gregoir nam negen jaar geleden een eerste concessie over in Jette. Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler. BMW Gregoir beschikt over een BMW en MINI concessie in Jette, een BMW concessie in Puurs en sinds kort een BMW concessie in Dendermonde.