Philip Gielkens (Artis Hostoria) en Frank De Belie (Blokker).

Philip Gielkens (Artis Historia) en Frank De Belie (Blokker).

Blokker, met Belgisch hoofdkantoor in Lier, heeft een akkoord gesloten met het opnieuw gelanceerde Artis Historia voor een langdurige samenwerking.

Artis Historia gaat het aantal distributiepunten verhogen door gebruik te maken van het netwerk van 210 verkooppunten van Blokker. Vanaf vrijdag 6 november worden alle Belgische Blokker-verkooppunten voorzien van een Artis Historia servicepunt om maximaal service te bieden aan de Belgische spaarders.

In een Artis Historia servicepunt wordt informatie verstrekt over de spaarformule. De spaarders kunnen er eveneens plastieken spaarzakjes ophalen voor het bewaren van de punten, de punten omruilen voor stickers of kortingen en de nieuwste Artis Historia boeken aankopen.

Blokker zet tevens Artis Historia punten op talrijke non-food producten. Vaak worden er tot 50 gratis Artis Historia punten weggeschonken.

Via de Blokker folder die huis aan huis wordt verspreid, worden de tijdelijke aanbiedingen met extra veel punten aangekondigd. Verder biedt Blokker ook de optie om Artis Historia punten om te ruilen voor tijdelijke exclusieve kortingen.

De eerste nieuwe Artis Historia boeken zullen vanaf 6 november te koop worden aangeboden bij Blokker voor de lanceringsprijs van 5,95 euro.