lakesideAls alles loopt zoals gepland, opent in maart 2015 aan de oevers van Battenbroek Capriani Lakeside, een Italiaanse brasserie van Blits Group van de broers Avi en Shaly Blits.

Capriani Lakeside maakt deel uit van het nieuwe project van de Mechelse Waterski Klub. Die moest haar oude clubhuis verlaten om plaats te maken voor overstromingsgebied in het kader van het Sigmaplan. Nu komt er aan de oevers van Battenbroek vlakbij de gebouwen van Bulo op de Blarenberglaan een heel nieuw complex met de Italiaanse brasserie, een nieuw clubhuis en een jachthaven. De club, Waterwegen en Zeekanaal en de Blits Group investeren samen 3,5 miljoen euro.

steenBij de eerstesteenlegging van Capriani Lakeside vertelde voormalig Belgisch kampioen waterskiën Avi Blits over zijn droom die uitkomt: “Ik kom hier al waterskiën sinds ik vijf jaar was. Het is echt een droom dat ik hier nu, zoveel jaren later, een restaurant kan openen. Lekker Italiaans eten en drinken is naast waterskiën mijn grootste passie. Dit is voor mij de meest exclusieve locatie van België, op 15 minuten van Antwerpen en vlakbij het centrum van Mechelen en Willebroek.”

De Blits broers begonnen met een zaak in Edegem, openden een tweede in Turnhout en nog voor Capriani Lakeside in Mechelen zijn deuren opent, gaat in november Capriani ’t Eilandje in Antwerpen van start.