BIS tweemaal gelauwerd

BISDe nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award heeft BIS uitgeroepen tot branchewinnaar Audiovisuele systemen. In het juryrapport roemt de jury de marktbenadering, efficiency, innovatie en productdifferentiaties van BIS. Als branchewinnaar komt BIS ook in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015.

In haar eindoordeel schrijft de nominatiecommissie: “BIS presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector en realiseert alle mogelijke totaalinrichtingen voor presentatie, informatie en communicatie; van muur tot muur en vloer tot plafond. Innovatie is het sleutelwoord bij BIS. De organisatie is altijd bezig om haar producten en diensten verder te verbeteren en er wordt volop geïnvesteerd in de modernste apparatuur en techniek. BIS is een kennisintensieve dienstverlener die perfect mee ontwikkelt, voorop loopt en een sterke visie heeft op de noodzakelijke ontwikkelingen.”

Jean Pierre Overbeek, CEO van de internationale BIS groep, is er trots op dat zijn BIS tot branchewinnaar is uitgeroepen: “Ik vind dit de kroon op een geweldige teamprestatie! Bij BIS zijn alle collega’s, elke dag opnieuw, bezig met onze klanten en de vraag ‘hoe kunnen wij deze klant het beste ondersteunen? Welke oplossing draagt echt bij aan de realisatie van diens doelstellingen?’ Deze toepassingsgerichte benadering waarin wij sterke klantgerichtheid koppelen aan innovatie, kennis, dadendrang en service zorgt voor oplossingen die er écht toe doen, waar klanten mee verder kunnen, die hen helpen hun efficiency te verbeteren en hun doelstellingen te realiseren. Dat de jury in haar nominatierapport ook deze aspecten roemt, onderstreept de juistheid van onze visie, missie en strategie.”

BIS viel trouwens nog een tweede keer in de prijzen: het bedrijf werd uitgeroepen tot de meest succesvolle SVSi integrator ter wereld (m.u.v. de VS). “Deze award hebben we behaald dankzij een intensieve samenwerking tussen SVSi, ons team en onze opdrachtgevers. Wij zien deze award dan ook als de kroon op ons werk, die ons des te meer motiveert om de veelzijdige en krachtige SVSi oplossingen te blijven adviseren en implementeren”, aldus BIS.

SVSi is een erkend pionier op het snijvlak van AV & IT (IP-based AV Solutions). Deze IP-gebaseerde technologie is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk, bv. Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding.

Recent mocht BIS de IP-based techniek van SVSi onder meer integreren bij Stad Mechelen, maar ook bij Bayer Medical Care, CM Liège, Covered Bund Mortgage Council Brussels, de Europese Commissie, Medecins sans Frontières, Mondelez en Randstad.

De Belgische vestiging van BIS bevindt zich in Mechelen.