WynsBirgen Wyns, managing director van Brightboard uit Kapelle-op-den-Bos, maakt kans op de JCI-award van Vlaams-Brabantse Ondernemer van het Jaar die op 12 februari wordt uitgereikt.

Deze award wil elk jaar een erkenning geven aan een persoon die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de basiswaarden van JCI, Junior Chamber International: individu, gemeenschap, internationalisme en business.

“Wat deze award van andere onderscheidt”, aldus JCI, “is de actieve focus op de entrepreneur zelf. De man/vrouw achter de schermen van de jonge onderneming wordt nu volledig in de spotlight gezet. Daarnaast worden de kernwaarden van JCI, met name leiderschap, verantwoordelijkheid, medemenselijkheid en ondernemingszin, in de verf gezet door op zoek te gaan naar een ondernemer die een mooie balans heeft weten te creëren voor zichzelf, de onderneming en de maatschappij.”

Met deze award wil JCI een bijzonder getalenteerd individu lauweren voor zijn/haar visie en verdiensten en hiermee tevens anderen enthousiast maken om zichzelf te ontplooien.

Brightboard bvba is een jong bedrijf uit de Kapelse deelgemeente Nieuwenrode. Het reclamebureau is gespecialiseerd in de verhuur van LED-panelen. Panelen van Brightboard zijn onder meer te zien in het Gentse Ghelamco-stadion, maar het bedrijf heeft klanten verspreid over de hele wereld.