BilancoBoekhoudkantoor Bilanco heeft sinds kort zijn intrek genomen in een nieuw kantoor aan Dijle 1 in Mechelen. Voordien was het kantoor nog gevestigd bij de zaakvoerder thuis. “Maar we waren al een hele tijd op zoek naar een andere locatie in de Dijlestad”, zegt zaakvoerder Mike Senesael. “Door de constante aangroei van ons cliënteel werd de locatie bij ons thuis veel te klein. We waren dan ook op zoek naar een geschikte locatie in de binnenstad van Mechelen, waar de klanten in alle rust en comfort kunnen ontvangen worden en waar er ook nog ruimte is om verder te groeien.”

Het was voor Bilanco niet evident om een geschikt pand te vinden in de Mechelse binnenstad. “Ik was op zoek naar een pand dat betaalbaar is, niet meer dan 100 m² bedroeg en waar er voldoende parkeerplaats te vinden is in de omgeving.” Het pand aan Dijle 1 voldoet aan alle eisen en dus was de keuze snel gemaakt. “Ik ben blij dat we uiteindelijk een locatie in het centrum van Mechelen gevonden hebben. De stad heeft de afgelopen vijftien jaar een enorme metamorfose doorgemaakt en heeft nog steeds een sterk groeipotentieel”, aldus Mike Senesael.

Boekhoudkantoor Bilanco werd vier jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in de begeleiding van vrije beroepers, consultants en personen actief in de schoonheidssector. Sinds de oprichting was er een sterke focus op digitaal werken, die nu nog wordt versterkt. “Met de technologische evolutie de afgelopen jaren wensen wij een versnelling hoger te schakelen in verband met digitalisering”, legt Mike Senesael uit. Bilanco gaat vanaf 2016 een digitaal communicatieplatform gebruiken, waarop de klanten hun facturen kunnen plaatsen en hun cijfers in real time kunnen bekijken nadat de facturen werden ingeboekt. “Op die manier willen wij nog meer inzetten op advies aan onze klanten. Het heeft ook een positieve impact op het milieu want op die manier kunnen we zo’n 50 procent aan papier besparen.”