samenwerkingA-THREE, een bedrijf dat in 2010 werd opgericht door Ludwig Bollaerts en Steve Van der Steen onder het dak van het Mechelse ondernemershuis Oh!, is verkocht aan EY België. A-THREE is een gespecialiseerd business process outsourcing bedrijf dat samenwerkt met Bestuurders, CEO’s, CFO’s en Finance Managers van middelgrote en grote ondernemingen om via Revenue Leakage de bottom line van bedrijven te verbeteren. Het team bestaat uit hoogopgeleide specialisten die hun financiële en zakelijke ervaring aanwenden om omzet die ongezien naar buiten vloeit op te sporen, te recupereren en te voorkomen.

A-THREE is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende start-ups op het gebied van Revenue Leakage. Het bedrijf heeft een sterke klantgerichte track record met een grote expertise in de sector van consumentengoederen. Het kantoor opereert vanaf nu onder de merknaam EY. Oprichters Ludwig Bollaerts en Steve Van der Steen worden beiden director bij EY. Bollaerts huurt nog steeds een werkplek in het Mechelse ondernemershuis Oh!. Hij is al daar al actief sedert 2012.

Ludwig Bollaerts, managing partner van A-THREE: “Deze acquisitie is een geweldige opportuniteit voor ons en onze klanten. Het biedt onze organisatie niet alleen prachtige groeiperspectieven, maar ook voor onze medewerkers liggen een verbreding van hun expertise en meer  doorgroeimogelijkheden in het verschiet.”

Ook managing partner Steve Van der Steen is tevreden. “We merken een stijgende vraag van het bedrijfsleven. Naast de traditionele vraag vanuit telco, distributie en retail, zien we vandaag ook alle andere grote sectoren om een Revenue Leakage doorlichting vragen. Ook de overheid en bijvoorbeeld centrumsteden zijn nu vragende partij. Het resultaat ervan is een significante positieve impact op de bedrijfswinst of op het jaarbudget.”