BestBend boog de profielen voor het Rabobank-kantoor in Utrecht.

BestBend boog de profielen voor het Rabobank-kantoor in Utrecht.

BestBend uit Heist-op-den-Berg heeft een groot order binnengehaald. De specialist in het buigen van metalen profielen zal voor een bouwproject in België 65.000 meter aluminium profielen buigen.

“Het gaat om een enorm prestigeproject”, licht Managing Director Jan De visscher toe. “De naam van de eindklant mag ik nog niet bekend maken, maar hierover volgt heel binnenkort wellicht meer nieuws. Het spreekt voor zich dat de ordergrootte een enorme boost geeft aan onze onderneming. Dit is het grootste project dat we tot nu toe in onze 40-jarige geschiedenis hebben verwezenlijkt.”

BestBend buigt verschillende soorten metaal tot een eindproduct dat zijn toepassing kent in tal van sectoren: bouw, transport, industrie, ramen, deuren, verlichting, beursstanden en tenten. BestBend biedt zowel buigwerk aan voor unieke stuks als voor massaproductie.

De verwezenlijkingen van het bedrijf zijn ondertussen over de hele wereld te bewonderen. Van het Atomium in Brussel (BestBend boog platen voor de bollen) tot het Convention Center in Doha, de Bolwoningen in Nederland of Le Nid de Ricciotti in Parijs.

BestBend is onderdeel van Aluro Group.