Benjamin Moore verovert Europa vanuit Bornem

BenjaminMooreHet Amerikaanse verfmerk Benjamin Moore wil voet aan de grond krijgen in Europa en begint aan zijn veroveringstocht vanuit Bornem. De Belgische verdeler Kris Bergen heeft er een Benjamin Moore-showroom op het gelijkvloers van interieurzaak Total Living op de Puursesteenweg. De eerste stap naar erkenning in Europa is alvast gezet. Maandag kreeg Kris Bergen het verheugende nieuws dat Benjamin Moore verven is geselecteerd voor de vernieuwde VT Wonen & Designbeurs die in september plaatsvindt in Amsterdam.

Kris Bergen: “We zijn heel tevreden dat we met de verfprodukten van Benjamin Moore aanwezig kunnen zijn in Amsterdam. Deze beurs is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland en
het publiek dat de VT Wonen en Designbeurs bezoekt, valt precies binnen onze doelgroep.”

De Benjamin Moore-verf werd eind mei in België gelanceerd bij Total Living in Bornem. Het merk is al sinds 1883 een topper in Amerika. Enkele blikvangers in het aanbod zijn de Natura, de Aura en de Aura Bath & Spa-verf. De watergedragen Natura-verf blinkt uit door haar ecologische performantie. Ze is VOS-vrij en scheidt noch bij het schilderen noch bij het drogen vluchtige organische stoffen af. Bovendien is Natura-verf – in tegenstelling tot veel andere natuurverven – afwasbaar en al na één uur overschilderbaar. Ze fungeert tegelijk als primer en als afwerkingslaag, wat maakt dat er minder product nodig is voor eenzelfde toepassing. De Natura-verf werd door wereldleider in marktonderzoek TNS dan ook bekroond tot Product van het Jaar 2015.