BelOrta verkoopt voortaan Kanzi, Migo en Greenstar

KanziBelOrta behartigt het komend seizoen de verkoop van de Belgische Kanzi® en Migo®, net als de verkoop van de aan Veiling Haspengouw en BelOrta gelieerde producenten van Greenstar®.

De drie A-merken, waarvan het beheer in handen is van GKE, staan volgens BelOrta garant voor hoge kwaliteit, goede smaak en duurzame teelt. Vanaf 1 oktober zijn de drie merken beschikbaar bij BelOrta.

Kanzi® is een appel met een egaalrode blos, sappige bite en frisse zoetzure smaak. Wie de voorkeur geeft aan friszure appels kan zich tegoeddoen aan Greenstar®, een felgroene appel en de ultieme dorstlesser. Migo® is een zoete, verfrissende peer die met z’n stevige bite ideaal is voor onderweg. Migo® is bovendien lang houdbaar.

Met deze conceptrassen, alle ontwikkeld op grond van marktonderzoek en consumentenvoorkeuren, voegt BelOrta drie topmerken toe aan het reeds uitgebreide productgamma. BelOrta staat het komende jaar garant voor een lange beschikbaarheid, een flexibele verkoop en een dynamische marketing. Liefhebbers van appels en peren kunnen ook dit seizoen hun hart ophalen aan een erg divers, kwaliteitsvol en lokaal geteeld aanbod.