Belgische primeur bij Wine Boutique: Limonsecco

LimonseccoWine Boutique , de wijnafdeling van de Lierse drankenspecialist Booze Place, brengt in samenwerking met het Nederlandse Black & Bianco Limonsecco op de Belgische markt. Deze prosecco met een hint van limoen is uniek in België.

Limon Fizz of prosecco met Limoncello is volgens de liefhebbers een feest voor de smaakpapillen. In trendy clubs wordt deze combinatie al langer met succes geserveerd. Maar er is een klein nadeel: “Een eigen mix van Limoncello (25 a 30%) met prosecco, champagne of cava heeft een relatief hoog alcoholgehalte. Bij Limonsecco is dat lager (5,9%) waardoor langer genieten eventueel kan”, zeggen Ingrid Verpoorten en Pegie Meulders, zaakvoerders van Wine Boutique/Booze Place.

De Limonsecco die Wine Boutique voor de Belgische markt lanceert, past met zijn hint van limoen perfect bij zomers terrassenweer. De flessen hebben een eigentijdse luxueuze uitstraling.

Groep Delicious uit Geel is de Belgische importeur van Limonsecco en het volledige Nederlandse Black & Bianco gamma.

Wine Boutique is een recent initiatief van de Lierse drankenspecialist Booze Place. Zaakvoerders zijn Ingrid Verpoorten en Pegie Meulders. Ingrid blijft focussen op sterke dranken, Pegie legt zich meer toe op Wine Boutique. Het Booze Place en Wine Boutique team telt negen medewerkers.