BOOM – PERI, leverancier van bekistingen en steigers uit Boom en in de categorie middelgrote ondernemingen genomineerd bij de Antwerpse Trends Gazellen, gaat voort op zijn elan. Het bedrijf zoekt extra mensen om zijn groei verder te zetten.

PERI eindigde 43ste in de Trends Gazellen rangschikking van middelgrote ondernemingen uit de provincie Antwerpen. “We zijn fier op deze erkenning”, zegt CEO Reiner Schwarz. “Sinds dit jaar werken we in een BeNeLux-structuur. Hierbij zetten we sterk in op lokale verankering, een grondige kennis van de lokale markt en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten op lange termijn.”

Een erkenning als Trends Gazelle beloont de groei van een bedrijf, en PERI blijft fors investeren in die groei. Niet alleen in materiaal en terreinen, maar ook in mensen. In 2017 wierf PERI in de Benelux dertien extra medewerkers aan, wat de teller op 118 bracht. En ook dit jaar is PERI op zoek naar technisch tekenaars voor de meest uiteenlopende projecten. Er wordt vooral gezocht naar twee senior design engineers, maar een junior met potentieel is zeker ook welkom.

Marktleider

“We hopen dat we in de toekomst ook high potentials uit de regio aantrekken”, aldus HR Manager Patricia Hordijk. “Ik wil zeker nog eens de aandacht vestigen op onze vacatures voor m/v’s die op zoek zijn naar een uitdagende job, want alleen met een sterk team kunnen we onze doelstelling om marktleider te worden in 2020 realiseren.”

PERI wordt al meer dan veertig jaar gezien als vernieuwer in de bekistingsbranche. Het familiebedrijf wil het bekistingsproces sneller, lichter en veiliger maken. Naast verbeteringen aan en realisaties van bekistingssystemen en ondersteuningen, levert PERI sinds 1998 ook materialen voor stellingbouw. Wereldwijd heeft het bedrijf 8.100 werknemers, 60 dochterondernemingen en meer dan 120 logistieke centra. Het had in 2016 een internationale omzet van 1,3 miljard euro.

PERI BeNeLux met vestigingen in Boom (België), Contern (Luxemburg) en Schijndel (Nederland) stelt in totaal 118 mensen te werk.