Dertien bedrijven en tien starters uit de regio Mechelen-Lier ontvangen bezoekers op de Voka Open Bedrijvendag van zondag 1 oktober. De starters uit de regio doen dat gezamenlijk in het AFAS-stadion van KV Mechelen.

“Het thema van Voka Open Bedrijvendag is dit jaar Ondernemers ondernemen voor iedereen.  Dit benadrukt dat ondernemers midden in de maatschappij staan en vaak een grotere impact op onze samenleving hebben dan je initieel zou denken. Tijdens de Voka Open Bedrijvendag krijgt hun verhaal een prominente plaats”, licht algemeen directeur Roel Dockx van Voka – KvK Mechelen toe.

In Duffel opent het gemeentebestuur de deuren van het gemeentehuis en kan je op bezoek bij Reynaers Aluminium en het Volvo Truck Center. Van hieruit is het maar een boogscheut naar Sint-Katelijne-Waver, met  Axess (overkappingen), Hoorcentrum Aerts, Lux-Spas en Siergrassenkwekerij Gernee, of naar Lier, met HealthMate (infraroodsauna’s), Hobéco (tuinprojecten) en Veranda’s Janssens.

Starters

In Mechelen bevindt het zwaartepunt van de Voka Open Bedrijvendag zich in het AFAS-stadion, waar tien dynamische starters zich voorstellen. Dit zijn de starters die hun verhaal willen vertellen:

 • Bike Solutions met de nieuwste e-bikes, gebouwd in België
  * Greenlife Pro zet het vuilste water om in lekker drinkbaar water
  * VR-Horizon biedt virtual reality-rondleidingen in woningen aan
  * Surpriseyourpet.be heeft verwenpakketten voor huisdieren
  * Le Cycleur biedt vintage fietsen aan en alles wat daar bij hoort
  * Click-It Photobooth zorgt voor leuke herinneringen
  * GEPRINT! zet jouw foto’s op alledaagse objecten en kledingstukken
  * Motion Academy helpt je bewegen
  * Immo Sir helpt met onroerende zaken
  * Hungry4More bakt feestjes bruin met foodtruckconcepten

In Mechelen kan je ook nog een bezoek brengen aan de nieuwe vestiging van Nobel Biocare, gespecialiseerd in software voor tandheelkunde.

In Putte ten slotte biedt Cosy In & Out bezoekers inspiratie voor hun interieur. Hier zijn onder andere demonstraties luchtgommen (zandstralen) en herkleuren van hout.

Voka Open Bedrijvendag heeft plaats op zondag 1 oktober van 10 tot 17 uur. De deelnemende bedrijven kunnen gratis worden bezocht. Alle informatie vind je op www.openbedrijvendag.be.