BBCHet Kontichse communicatiebedrijf BBC verhuist binnen afzienbare tijd van Kontich naar Mechelen. Er zijn te veel verkeersproblemen in de omgeving van het huidige kantoor. “We verhuizen naar een nieuw pand nabij het Mechelse station”, zegt medezaakvoerder Jordan Audenaert. “Ook onze internationale klanten kunnen ons daardoor ongetwijfeld makkelijker bereiken. Brussels Airport is dan helemaal niet veraf meer.”

Communicatiebedrijf BBC is gespecialiseerd in B2B marketing. Het bedrijf is zo’n 20 jaar op de markt en heeft sindsdien een sterke klantenportefeuille opgebouwd. “We zijn vandaag al met 28 en we zitten aan de Veldkant in Kontich echt wel te eng behuisd. We hebben dan ook uitgekeken naar een nieuwe vestiging waarbij we meteen ook de verkeersproblematiek konden oplossen. Hier aan de Veldkant is bv. nauwelijks parkinggelegenheid. Daarom hebben we gekozen voor Mechelen en we gaan daarbij een hele mobiliteitsstrategie uittekenen met oa. fietsen en elektrische auto’s.”

Naast haar specialisatie in B2B marketing heeft BBC een tweede divisie gebouwd op HR marketing. Daarbij staat vooral employer branding centraal. Het komt erop aan kandidaat-werknemers spontaan te laten kiezen voor een naam als Barry Callebaut of Umicore.

“De zaken lopen vandaag vrij goed”, geeft Jordan Audenaert nog aan. “Steeds meer ondernemingen zien vandaag in dat ze externe hulp nodig hebben om hun activiteiten beter te positioneren. We krijgen dan ook steeds meer opdrachten binnen. Daarom gaan we in de komende weken nog een viertal bijkomende mensen aanwerven.”

BBC (Business to Business Communication) wordt aangestuurd door het duo Anton Loos en Jordan Audenaert die het bedrijf elk voor 50% onder controle hebben.