bartJong Voka Mechelen heeft een topspreker gestrikt voor het openingsevent van het nieuwe werkjaar op 25 september in het Mechelse domein Montreal. Ondernemer Bart Verhaeghe geeft er een uiteenzetting onder het motto ‘Je leeft maar één keer’.

Ondernemer, investeerder en visionair Bart Verhaeghe is één van de meest succesvolle ondernemers van België. Hij heeft een heel eigen doordachte visie op onze maatschappij, het ondernemerschap en het bedrijfsleven.

Verhaeghe is voorzitter en eigenaar van Uplace en het value investment fonds Noorhof Fund. Hij is ook voorzitter en meerderheidsaandeelhouder van Club Brugge en oprichter en voorzitter van het Uplace BMC Pro Triathlon Team. Verder is Bart Verhaeghe nog voorzitter van de denk- en doetank Itinera Institute en bestuurder bij de Vlerick Business School. Hij steunt tal van non-profit organisaties.

Tijdens zijn uiteenzetting en aan de hand van zijn eigen cv neemt Bart Verhaeghe zijn publiek mee doorheen meer dan 20 jaar ondernemerschap in Vlaanderen. Zijn verhaal is er één van visie, passie en drive. Ondernemerschap, durven, en anders denken staan hierin centraal.

De avond wordt afgesloten met een walking dinner. Inschrijven kan tot en met 21 september.