barbarellaVoor de derde keer op rij popt Barbarella op in het kantoor van Blops Communicatiemakers, in de Hanswijkstraat 33 in Mechelen. Deze keer is de tijdelijke winkel met nog mooie gedragen kleding vier dagen open: van woensdag 30 maart tot en met zaterdag 2 april. En Barbarella krijgt versterking: de straffe madammen van Otters en Flamingo’s hangen hun kinderkleding bij de dameskleding van Barbarella.

“De hoeveelheid kledij die we voor de vorige editie van Barbarella hebben ingezameld, was zo groot dat we op zeer korte termijn nog eens een pop-up konden organiseren zonder al te veel voorbereidingen te moeten treffen”, zegt Valérie Vanderghote van Barbarella. “Er zullen nog meer dan 300 mooie stuks dameskleding in de winkel hangen.” En om dat ietsje meer te kunnen bieden, werkt Barbarella deze keer samen met Otters en Flamingo’s.

“Onze collectie tweedehands kinderkleding (van 0 tot 10 jaar) wordt tot nu toe enkel online verkocht via onze webshop. Maar een fysieke pop-upwinkel in deze bruisende stad zagen we wel heel hard zitten”, aldus Marjan De Muynck van Otters en Flamingo’s. De dames hebben ook gedacht aan de kinderen die mee komen shoppen. Terwijl zij vrijdag en zaterdag genieten van een voorleesmoment, kunnen mama’s rustig nieuw kleerkastvoer uitkiezen voor de kids of zichzelf. Of gezellig keuvelen met andere mama’s bij een glaasje bubbels.

Op donderdag kunnen shopsters ook deze keer bij Barbarella, tijdens de winkeluren,  terecht voor een individuele afspraak met Ellen De Taey. Voor 15 euro krijg je dan gedurende een half uur persoonlijk stijl- of make-upadvies.  Na de openingsuren, van 19 uur tot 21.30 uur, is er op donderdagavond 31 maart achter gesloten deuren een workshop make-up.