walbersVanaf 1 oktober bundelen twee filialen van Record Bank in Willebroek hun krachten. Bank- en verzekeringskantoor Kerremans, geleid door Guido Kerremans, en bank- en verzekeringskantoor/immokantoor Walbers-Meersmans van Leo Walbers gaan heel nauw samenwerken en hergroeperen hun activiteiten. Alle verzekerings- en bankzaken worden binnenkort behandeld door Groep Kerremans & Meersmans verzekeringskantoor in de Overwinningsstraat 87. Alles wat immobiliën en vastgoed betreft, wordt ondergebracht in het kantoor Walbers-Meersmans Immo in de Dokter Persoonslaan 15b.

“Door deze schaalvergroting zijn we klaar voor de uitdagingen die ons in de komende jaren te wachten staan, want er komen heel wat extra wettelijke verplichtingen voor de bank- en verzekeringssector aan die ten laatste in 2016 in voege gaan”, zeggen Walbers en Kerremans. Beide vestigingen zullen samen meer dan vijfduizend klanten bedienen en worden zo het grootste kantoor van de regio op het gebied van bank- en verzekeringszaken en immobiliën. Leo Walbers opent trouwens begin volgend jaar nog een tweede immokantoor in Aartselaar en Guido Kerremans heeft ook nog een bank- en verzekeringskantoor in Kapelle-op-den-Bos.

Pikant detail: Leo Walbers en Guido Kerremans stonden niet altijd aan dezelfde kant. Beiden waren actief in de Willebroekse politiek: Guido Kerremans voor spa.a en Leo Walbers voor N-VA. Kerremans stapte uit de politiek, Walbers is momenteel OCMW-voorzitter. Maar ondanks hun verschillende politieke ideeën is er altijd wederzijds respect geweest en staat niets een goede samenwerking in de weg.