Banden Verveer wordt overgenomen

bandenverveerBanden Verveer, al meer dan vijftig jaar een klinkende naam in Mechelen, wordt overgenomen door sectorgenoot Groep de Condé uit Hasselt.

Familiebedrijf de Condé werd opgericht in 1934 en wordt momenteel geleid door de derde generatie. Het succesvolle bedrijf zet in op een gediversifieerd aanbod met de retailtak Banden de Condé met 15 service-vestigingen verspreid over heel België, met LBB (Limburgs Bandag Bedrijf), een productiebedrijf gespecialiseerd in het vernieuwen en herstellen van banden voor trucks, bussen, agro en industrie, met DeCoBa, een groothandel gespecialiseerd in de toelevering van personenwagenbanden voor garages en car-dealers en met EBTS Pro assist, een Europees coördinatieplatform dat 24/24u en in 18 talen actief pechverhelping verleent vanuit Hasselt en ondersteund wordt door 4 buitenlandse vestigingen. Groep de Condé heeft 250 medewerkers.

Banden Verveer bouwde een stevige reputatie op als bandenspecialist en vernieuwer van vrachtwagenbanden.

De overname past in de nationale groeistrategie van de Condé, waarin zowel de uitbreiding van het service-aanbod als de geografische dekking een rol spelen.

De directie en medewerkers van Banden de Condé en van Banden Verveer kijken uit naar de uitwisseling van know-how tussen de twee bedrijven.