MECHELEN – Veronique Bogaerts, Marjolein Put en Inge De Schuyteneer zijn drie ondernemende vrouwen. Ze zijn de drijvende kracht achter de Mechelse webwinkel Babygoodies. Die draait op volle toeren, want steeds meer bedrijven vragen gepersonaliseerde babyartikelen aan. Ook Quick-Step Floors Cycling Team voegt zich nu bij het indrukwekkende lijstje klanten.

Sinds 2005 kunnen klanten terecht bij Babygoodies.shop voor een uitgebreid gamma van baby- en kinderspullen. Deze kunnen bovendien één voor één gepersonaliseerd worden, wat niet alleen interesse wekt van particulieren. Ook heel wat bedrijven staan te springen voor deze creaties.

“We ontwerpen regelmatig kinderartikelen voor andere bedrijven. Ik denk dan aan fopspeentjes voor Tomorrowland en lunchboxen en warme fleecedekentjes voor KV Mechelen”, zegt Veronique Bogaerts. “Sinds kort mogen we een volledige collectie kinderkleding voor Quick-Step Floors Cycling Team aan dat lijstje toevoegen.”

Het wereldberoemde dj-duo uit Willebroek Dimitri Vegas & Like Mike schakelen ook Babygoodies in voor hun merchandising. Openbare omroep VRT is eveneens vaste klant. “Zo zijn onze babyspullen regelmatig te zijn in bijvoorbeeld Van Gils & gasten.”

Met een team van een 10-tal medewerkers produceert Babygoodies dagelijks tussen de 750 en 1000 gepersonaliseerde artikelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.