WILLEBROEK – B Professional zag pas begin dit jaar het levenslicht, maar kan als exclusieve distributeur van schoonheids- en verzorgingsproducten al enkele mooie labels voorschotelen. De zaak uit Willebroek tekende net nog een contract met Londontown USA uit New York.

Londontown USA biedt hoogwaardige hand- en nagelverzorgingsproducten. “Het feit dat onze merken Utuskusy Cosmetics, Utsukusy Medical en Youth Lab eerder gericht zijn op hoogwaardige en resultaatsgerichte producten voor de behandeling van het gelaat en lichaam, zorgde ervoor dat er nog ruimte was voor een hand- en nagelverzorgend productengamma”, verklaren Katleen Van de Heuvel en Bart Vanhalle, zaakvoerders van B Professional. “De hoge kwaliteit van dit label komt overeen met onze visie, waardoor we de samenwerking positief tegemoet gaan.”

Verdere groei

Dankzij de exclusieve samenwerking met Londontown USA groeit B Professional beetje bij beetje. “Het is voor het eerst dat we de landsgrenzen verder oversteken en ook onze traditionele markten wat verlaten. Het speelveld bestaat niet langer en alleen uit de Benelux, maar ook Frankrijk komt er nu bij”, zegt het duo.

Ook naar cliënteel toe ziet de onderneming uit Willebroek een evolutie. Zo wordt naast de schoonheidsinstituten ook de high-endretail een belangrijk verkoopkanaal. “En we blijven ambitieus, want binnenkort hopen we nog een vierde label te tekenen.”