AZ Sint-Maarten krijgt Lunch Garden als restaurant

Jan Ennekens, AZ Sint-Maarten, en Annick Van Overstraeten, Lunch Garden.

Jan Ennekens, AZ Sint-Maarten, en Annick Van Overstraeten, Lunch Garden.

De bezoekerscafetaria annex broodjeszaak van het nieuwe Mechelse ziekenhuis AZ Sint-Maarten, dat eind 2018 opent, zal uitgebaat worden door restaurantketen Lunch Garden. Bezoekers, patiënten en personeel zullen er op elk moment van de dag kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan gezonde en betaalbare maaltijden.

Bezoekers, patiënten, maar evengoed geïnteresseerde medewerkers zullen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan lekkere maaltijden. Naast de Belgische klassiekers zullen ook salades en pasta-, wok- en grillgerechten op de menukaart staan. Er is bovendien keuze uit zes meeneemschotels, die na een ziekenhuisbezoek makkelijk opgehaald kunnen worden. Voor de medewerkers van het ziekenhuis zal er een apart personeelsrestaurant zijn, uitgebaat door de centrale voedingsdienst van de vzw Emmaüs / AZ Sint-Maarten. Jan Ennekens, algemeen directeur van AZ Sint-Maarten: “Wij kiezen er bewust voor de dienstverlening in het nieuwe ziekenhuis een professionele invulling te geven en willen de klanten de beste voorziening kunnen aanbieden. Dat ook Lunch Garden de klant en zijn verwachtingen vooropstelt, is doorslaggevend geweest in onze keuze voor dit partnerschap.”

Voor Lunch Garden kadert deze samenwerking binnen een bredere vernieuwingsstrategie. CEO Annick Van Overstraeten: “Als restaurantketen staan wij erg dicht bij de Belgische klant en volgen wij de tendensen op de markt van nabij op. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden om te vernieuwen en te moderniseren, teneinde nóg beter tegemoet te komen aan de noden van de klant. De samenwerking met AZ Sint-Maarten kadert binnen deze ambitie en kan een voorbeeld voor de toekomst toe worden.”