Axxi@home neemt sectorgenoot over

samenwerkingAxxi@home, de dienstenchequedivisie van Facilicom Services Group Belgium die onder meer in Mechelen een vestiging heeft, neemt ’t Poetshuis uit Merchtem over en kan zo haar marktpositie in de regio Vlaams-Brabant aanzienlijk uitbreiden.   

“Axxi@home heeft met deze acquisitie een belangrijke troef in handen en wordt als de B2C-divisie van Facilicom ook op de kaart gezet, naast het totaalpakket van soft en hard facilities dat Facilicom biedt aan grote en middelgrote bedrijven. ’t Poetshuis is een mooi bedrijf en werd deskundig geleid”, aldus Claudine Decorte, directeur bij Facilicom.

“Door zijn snelle groei was het bedrijf klaar om opgenomen te worden in een grotere structuur. Mede-zaakvoerster Wendy Verhulst en coördinator Astrid Buyl zetten mee de stap naar ons, en wij kunnen van elkaar heel wat leren.  Dit jaar zal ‘t Poetshuis, dat zijn naam voorlopig behoudt, de kaap van 2 miljoen omzet halen met een 100-tal poetshulpen in Merchtem en grote omgeving. Axxi@home, dat vooral in de rest van Vlaanderen actief is, verdubbelt zo zijn aantal werknemers. Een mooie ontwikkeling die past in de strategie die vooropgesteld werd op het vlak van B2C-services bij Facilicom. Bovendien zal in de toekomst ook het employee benefit plan – waarbij een bedrijf poets- en strijkhulp kan bieden aan zijn werknemers – bijdragen tot de verdere ontwikkeling van onze dienstenchequetak.”

Axxi@home maakt deel uit van Facilicom Services Group Belgium. Andere bedrijven van Facilicom zijn o.a. Prorest als specialist in bedrijfscatering, Gom op het vlak van professionele schoonmaak en specialistische schoonmaakactiviteiten, Trigion als bewakingsfirma en One Building Maintenance als specialist in het onderhoud van gebouwen. Facilicom België realiseerde in 2015 een groei van ruim 9 %.  De dienstenchequetak heeft nu kantoren in Mechelen, Antwerpen, Merchtem, Gent (Gom) en Diegem (Airport Plaza).