AValue heeft op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, een bezoek gebracht aan zijn vele trouwe klanten. Niet voor businessmeetings of bedrijfsbezoeken, maar wel om de ondernemers te trakteren op een lekkere taart. Op de Dag van de Ondernemer van Unizo draait het namelijk om hun ondernemerschap en dat wil de HR-dienstverlener uit Mechelen niet zomaar voorbij laten gaan.

Net als vorig jaar zet AValue dus een actie op om de ondernemers te belonen. “We willen hen bedanken voor alle tijd en energie die ze in hun zaak steken”, licht Sofie Bouwen toe. “Zonder hun durf en doorzettingsvermogen kunnen wij onze job en passie niet uitvoeren. We kunnen op deze Dag van de Ondernemer niet genoeg benadrukken hoezeer we dat waarderen.”

Met 51 taarten reden Sofie Bouwen, Evelyn Derycke en Ellen Heylen naar evenveel adressen, van Londerzeel over Mechelen en Heist-op-den-Berg tot in Aarschot. Op de Twitter- en Facebookpagina van AValue kan de actie volledig worden opgevolgd. Zo krijgen onder meer Carya uit Puurs, DGI uit Sint-Katelijne-Waver, Gero uit Lier, Syneton uit Bornem, Tailormate uit Mechelen, Van Dessel Verzekeringen uit Berlaar, Verelst uit Rumst en Voka-Kamer van Koophandel Mechelen een bezoekje.

AValue werd in 2013 opgericht door Sofie Bouwen, die voordien acht jaar lang aan het roer stond bij HR-dienstverlener Runtime Services. Samen met Evelyn Derycke en Ellen Heylen trok ze op de Dag van de Ondernemer de baan op. Met de actie van vrijdag trekt AValue de persoonlijke aanpak die Sofie Bouwen introduceerde verder door. “De persoonlijke touch en aanpak die wij bieden, wordt zeer gewaardeerd door ondernemers”, besluit ze.