AValueDe Mechelse HR-dienstverlener AValue en Crowe Horwath Vanhuynegem Associates delen sinds kort een nieuw kantoor aan de Liersesteenweg in Mechelen. Aangestuurd door Sofie Bouwen en Bart Apers zorgt de nieuwe situatie meteen voor een kruisbestuiving tussen beide bedrijven. Door het nieuwe, gedeelde kantoor ontstaat een versterkte financiële HR-dienstverlening.

Beide bedrijven behouden hun identiteit, eigenheid en focus. “Wij bieden financiële en fiscale dienstverlening”, zegt Bart Apers van Crowe Horwath Vanhuynegem Associates. “AValue focust op de HR-dienstverlening.” De nieuwe, versterkte dienstverlening is vooral te vinden op het kruispunt tussen HR en financiën, fiscaliteit. “Een loonbrief wordt door een financieel of fiscaal expert vaak anders bekeken door een HR-consultant. Dat maakt het boeiend, want beide benaderingen zorgen voor een nog betere dienstverlening aan de klant, die het onderste uit de kan wil halen.”

De medewerkers van beide bedrijven zitten in het nieuwe kantoor bij elkaar, wat onmiddellijk zorgt voor de nodige interactie. “Het is absoluut een meerwaarde, aangezien er bij HR-topics toch ook regelmatig financiële en fiscale elementen zitten”, aldus Sofie Bouwen van AValue. “Wanneer het bijvoorbeeld op internationaal vlak om tewerkstelling buiten België gaat, kunnen we nu eenvoudig de twee benaderingen naast elkaar leggen zonder extern nog advies te moeten inwinnen.”

AValue werd in 2013 opgericht door Sofie Bouwen, die voordien acht jaar lang aan het roer stond bij HR-dienstverlener Runtime Services. Bart Apers is partner bij Crowe Horwath Vanhuynegem Associates. Deze toonaangevende onderneming van accountants en belastingadviseurs heeft ook een kantoor in Antwerpen.