Kathleen Cools.

Kathleen Cools.

Attitudo, het bedrijf van Kathleen Cools dat sales – en leiderschapstrainingen verzorgt en actief is in executive coaching, heeft zijn kantoren in Steenokkerzeel ingeruild voor een nieuw onderdak in Boortmeerbeek.

Het consultancybedrijf, dat zijn dienstverlening uitbouwt op basis van inzichten en analyses van de menselijke attitude, heeft zich gevestigd in bedrijvencentrum De Malt aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. In dit bedrijvencentrum zijn nog een vijftiental andere bedrijven gevestigd. Er is ook een kinderdagverblijf en een DPD Parcelshop.

“Het concept en de ligging van De Malt spraken mij bijzonder aan”, zegt Kathleen Cools. “Het is een hip business center met alle faciliteiten en veel parkeergelegenheid, en het is strategisch  gelegen. Het restaurant Silo’s is de kers op de taart.”

Binnen Attitudo werkt Kathleen Cools samen met een zakenpartner. Zij heeft ruim vijftien jaar ervaring in sales en sales management. Vanuit haar ervaring als mede-eigenaar van een bedrijf in de technologiesector kent ze de uitdagingen waarmee mensen in strategische posities in een bedrijf geconfronteerd worden. Vanuit haar passie voor het potentieel van mensen heeft ze zich steeds meer toegelegd op training en coaching om vanuit die invalshoek ontwikkeling te stimuleren.