ATA IT groeit en verhuist

Gebouw ATA ITATA IT, ICT-bedrijf uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver, verhuist op 30 oktober naar een nieuw bedrijfsgebouw.

In het nieuwe gebouw in de Bosstraat 40, op ongeveer 400 meter van de huidige locatie, is veel meer ruimte voor het groeiende bedrijf dat wordt geleid door stichter ir. Paul Mortelmans. In het nieuwe kantoorgebouw heeft ATA IT eveneens de beschikking over een extra demozaal en een opleidingsruimte voor klanten.

Een verhuis drong zich op omdat het bedrijf zijn activiteiten heeft uitgebreid en het aantal medewerkers blijft groeien. “We zijn nog steeds op zoek naar gedreven werknemers”, aldus de woordvoerder van ATA IT. “Het personeelsbestand is vooral uitgebreid in Indië (Chennai) waar we nu met twee bedrijven samenwerken. Ons business plan voorziet ook in verdere groei van het personeelsbestand in België in 2015 en 2016 ( o.a. met software ontwikkelaars en system engineers).

Er is een business develop manager aangesteld die de nieuw ontwikkelde producten van ATA IT in de markt gaat zetten. “Het gaat om zeer specifieke producten voor syndicus en rentmeesterschap, maar ook om softwareontwikkeling op maat van middelgrote en grote bedrijven, infrastructuurbeheer (bv Windows servers) en als speerpunten backup en disaster recovery. Dat worden onze groeipolen.”

ATA IT werkt al meer dan 30 jaar IT-oplossingen op maat uit voor KMO’s en internationaal georiënteerde bedrijven, zowel op het gebied van softwareontwikkeling en -support als voor hardware, netwerken, infrastructuur, security en cloud.