archeryMisschien hebt u dit jaar met uw bedrijf deelgenomen aan de Hercules Trophy in Mechelen? Dan kent u vast Archery Tag, want het was daar één van de proeven.

Archery Tag is een combinatie van trefbal, boogschieten en  paintball/airsoft. Het is een spel met echte bogen en speciale aangepaste pijlen, die zijn voorzien van een gepatenteerde, zachte foampunt. De deelnemers moeten elkaar trachten te raken door pijlen af te schieten, maar aangezien de pijlpunten heel zacht zijn, is dat spel in tegenstelling met paintball of airsoft volledig pijnloos.

Ontpop Mechelen haalt in samenwerking met O2 Run en Revive het spel naar de voormalige Comet-site, nu Lab Zorro.

“Op de plaats van de succesvolle zomerbar Komeet stellen we voor 2,5 maanden een pop-up Archery Tag op. Als dit succes heeft, zullen we de pop-up in het voorjaar nog voor enkele maanden herhalen met zelfs een kans op herhaling het jaar erna.”

Archery Tag is een aanvulling van het aanbod van Ontpop Mechelen, dat nog een hele reeks leuke teambuildingactiviteiten organiseert. “We willen zo veel mogelijk particulieren en bedrijven het prachtige Mechelen laten ontdekken. Daarom zijn we steeds op zoek naar nog meer originele activiteiten.”