AHHAntwerp House Hunter, een starter uit het Antwerpse, is een vastgoedkantoor dat de belangen verdedigt van de vastgoedkopers. “We zijn een jong bedrijf, pas dit jaar gestart, en we zoeken in de volledige provincie Antwerpen, ook in het Mechelse, naar de ideale woning of ander onroerend goed voor particulieren en bedrijven”, zegt Jan Ooms.

Antwerp House Hunter richt zich tot kopers of huurders die de Antwerpse vastgoedmarkt niet kennen of geen tijd of zin hebben om de markt af te schuimen. “We helpen u bij het zoeken, het onderhandelen en het in gebruik nemen van een nieuwe woning.”

Deze manier van werken wordt vaak gebruikt door expats. Personen die voor hun beroep bij grote bedrijven in België terecht komen, kennen vaak de regio niet en voor hen is het zoeken naar een geschikte woning als speuren naar een speld in een hooiberg. Na jarenlange ervaring in het bemiddelen bij vastgoedtransacties heeft Jan Ooms, oprichter van Antwerp House Hunter en tevens erkend vastgoedmakelaar, het heft in handen genomen om dit concept ook in de Antwerpse vastgoedmarkt te lanceren.

Bij interessante eigendommen wordt er steeds een nauwkeurige analyse gemaakt om te voorkomen dat de klant te veel moet betalen. Daarnaast helpt Antwerp House Hunter ook met het zoeken naar een architect, kredietmakelaar, verzekeringsmakelaar of simpelweg een verhuisdienst, kortom alles wat nodig is voor een nieuwe woning.