Antilope Printing uit Lier en de groep De Bie Printing uit Duffel bundelen hun krachten. Vanaf 1 juli 2017 vormen zij onder de naam Antilope De Bie Printing één grafische groep. “We waren al lang op zoek naar een mogelijk zusterbedrijf om met de groep De Bie Printing een groter verhaal te kunnen schrijven. Dit hebben we in Antilope Printing gevonden”, zeggen Bart en Johan De Bie. Deze fusie vormt meteen één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt.

De nieuwe groep Antilope De Bie start onmiddellijk met een investeringsplan van 8 miljoen euro om van de site in Duffel één van de meest performante grafische productiecentra van de Benelux te maken. Uiterlijk in het voorjaar van 2018 worden de twee drukkerijbedrijven samengebracht op de huidige site van De Bie Printing aan de Nijverheidsstraat in Duffel, waar het gebouw dan enkele duizenden vierkante meter groter zal zijn met een uitgebreider machinepark.

“Ik ben zeer tevreden dat Antilope Printing en groep De Bie Printing geschikte partnerbedrijven zijn geworden”, zegt Marc Binnemans, voorzitter Antilope Printing. “In de nieuwe groep Antilope De Bie Printing zullen de jarenlang bij ons opgebouwde kennis en ervaring mee helpen het verschil te maken.”

Bart De Bie, ceo en zaakvoerder van De Bie Printing, zal samen met Joris De Lannoy, huidig ceo van Antilope Printing, de nieuwe groep leiden. Johan De Bie zal zich concentreren op de aankoop van investeringsgoederen en grondstoffen voor de ganse groep.