LONDERZEEL – AMS staat al lange tijd gekend voor zijn beheerspakketten binnen de sector van de verzekeringsmakelaar. Ook Sireus uit Gentbrugge deelt diezelfde specialisatie. Beide bedrijven, die samen 26 jaar bestaan, bundelen nu de krachten onder de noemer INSUDATA.

INSUDATA moet de makelaar een nog betere service en dienstverlening garanderen. Het samengesmolten bedrijf zal zowel vanuit Londerzeel-Malderen als Gentbrugge actief blijven en geleid worden door Wim Coekelbergs en Peter De Wilde.

Wim Coekelbergs wordt verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, de marketing en de communicatie. Peter De Wilde is een softwareontwikkelaar en zal samen met een ervaren team van specialisten instaan voor het technische luik.

Totaaloplossing

INSUDATA focust zich op het verder ontwikkelen en optimaliseren van de applicatie COBRA en de nieuwe SIGURA-applicatie. De synergie tussen beide applicaties is groot en de pakketten zijn complementair. Het bestaat uit geïntegreerde mail, correspondentie, agenda, kalender, koppeling met cloud-telefonie, internet en website.

“Een totaaloplossing die rekening houdt met alle noden van een modern en vooruitstrevend verzekeringskantoor”, zegt Peter De Wilde. “De sector van de makelaar kent een snelle evolutie. De digitalisering van het kantoor is noodzakelijk om de groei te garanderen en de positie binnen de markt te verstevigen. Wij zijn ervan overtuigd dat INSUDATA daar een rol van betekenis in kan spelen.”

De volledige integratie van AMS en Sireus wordt in de komende maanden afgerond.