CarwashGarage Citroën Van Kelst uit Schriek vernieuwt haar in de regio  bekende carwash. De oude installatie wordt volledig verwijderd en vervangen door een gloednieuwe CB Taktinstallatie van Kärcher uit Hoogstraten. De zaak krijgt ook een nieuwe naam: American Car Wash wordt Ronn’s Carwash.

Eigenaar Van Kelst en uitbater Van Trappen vonden in Kärcher de partner van hun keuze. Uit een marktstudie kwam de specialist in reinigingsapparatuur met jarenlange ervaring in de sector naar voor met de nieuwste technologie en de beste op maat gemaakte oplossing.

In de nieuwe carwash zal het wassen van de wagens gebeuren in drie stappen. Eerst is er de manuele voorwas met de hogedrukreiniger. Daarna gaat het voertuig voor een volledige wasbeurt door het Kärcher portaal, uitgerust met zachte Cartouch Hybrid borstels die 100% zeker geen krassen maken. Dan volgt het drogen in het portaal, onmiddellijk gevolgd door het standaard aangeboden manuele nadrogen.

De carwash is vanwege de vernieuwing gesloten tot en met 28 oktober. Uitbater Ronny Van Trappen klinkt enthousiast: “Wanneer Ronn’s carwash binnenkort weer de deuren opent, zullen we onze klanten een nog betere service voor een schone wagen kunnen aanbieden.”