samenwerkingHet Mechelse Alligna Expo Services neemt sectorgenoot Free Design uit Londerzeel over.

“Al meer dan 25 jaar functioneren wij als een betrouwbare partner binnen de beurs & expo bouw. We zijn heel trots dat we onze klanten nog beter zullen kunnen bijstaan door de overname van Free Design”, zegt zaakvoerder Nick Verheyden.

“Free Design is al 30 jaar een vaste waarde in de wereld van de gepersonaliseerde (beurs) standen. De onderneming is er doorheen de jaren in geslaagd uit te groeien tot een creatieve, standvastige en betrouwbare speler binnen individuele standenbouw, en bij uitbreiding de volledige standenbouw wereld. Deze overname stelt ons in staat om een nog ruimere vorm van dienstverlening te kunnen aanbieden. Zo breiden we door deze bundeling van krachten niet alleen onze keuze aan materialen uit maar kunnen we nog veel verder gaan in tailor-made solutions .”

Alligna en Free Design zullen in één bedrijf als twee afzonderlijke service-eenheden blijven opereren. Waar Alligna zich blijft toespitsen op de generale standenbouw en het verlenen van expo service voor organisatoren, zal Free Design de merknaam worden voor de gepersonaliseerde oplossingen op maat.

“Door de overname van Free Design zal er inhoudelijk niet veel veranderen voor onze klanten. De klanten van Alligna-Free Design (de nieuwe naam van het bedrijf) zullen kunnen genieten van een uitgebreider gamma en service. Dankzij de gecombineerde know how en creativiteit zullen onze klanten in de toekomst nog meer kunnen uitpakken met een sensationele stand op beurzen en events”, aldus zaakvoerder Nick Verheyden.