Alken-Maes opent Antwerpse hotspot

Foto Christophe Ketels.

Foto Christophe Ketels.

Brouwerij Alken-Maes met hoofdzetel in Mechelen heeft een hotspot geopend op de Antwerpse Groenplaats. HOBS, afkorting van House Of Beers, combineert de geneugten van de beste bieren van Alken-Maes met culinaire hoogstandjes.

Horecazaken maken een belangrijk onderdeel uit van de groeistrategie van Alken-Maes. De tweede grootste brouwer van België onderschrijft het belang van horecazaken voor de Belgische economie en kiest er dan ook resoluut voor om te investeren in zaken met groeipotentieel. Dankzij een deskundig team dat de ondersteuning en professionalisering van bestaande zaken en de lancering van nieuwe zaken waarmaakt, draagt Alken-Maes bij aan de ontwikkeling en (her)opleving van lokale horecazaken en de Belgische economie.

HOBS presenteert een krachtig Alken-Maes portfolio, met de premiumbieren Maes, Cristal, Affligem, Grimbergen, Mort Subite, Desperados en cidermerk Strongbow. Het House of Beers schenkt tevens  aandacht aan het cultureel erfgoed. Zo is de zaak ondergebracht in een van de oudste historische panden in Antwerpen, waarin het glasraam van het vooraanstaande Willem Elsschot Genootschap is ondergebracht.

HOBS wordt uitgebaat door Eldee Heisterkamp, gekend van horecazaken Zurich en Shilling op het Antwerpse Zuid.