Maes-RadlerAlken-Maes investeert verder in alcoholvrije bieren en brengt daarom Maes Radler 0.0% op de markt, een verfrissende mix van alcoholvrije Maes pils met citroensap. Met deze lancering wil het bedrijf er nog meer de nadruk op leggen dat het een groot belang hecht aan verantwoord alcoholgebruik.

Persverantwoordelijke Annelore Marynissen licht toe: “Maes Radler is de meest succesvolle bierinnovatie van de jongste jaren. We introduceerden een volledig nieuw biersegment op de Belgische markt en dat sloeg meteen aan bij de consument. Aangezien we een verantwoorde consumptie uiterst belangrijk vinden, kon een alcoholvrije variant niet uitblijven. We merken dat consumenten willen kunnen blijven genieten van hun favoriete pils zonder zich zorgen te moeten maken over het alcoholpercentage. De Maes Radler 0.0% biedt daarop een antwoord zonder in te boeten aan smaak, iets wat veel alcoholvrije bieren parten speelt.”

Maes Radler 0.0% kan de hele dag door gedronken worden: als verfrissende break om 10 of 16 uur of zelfs bij de lunch. “Het is ook ideaal voor de nieuwjaarsreceptie op kantoor”, aldus Alken-Maes.

Maes Radler 0.0% vult het assortiment Maes Radler Citroen en Maes Radler Pompelmoes aan. Beide bieren doen het goed op de markt.  Onderzoek toont aan dat reeds 1 op de 4 Belgen (18+) Maes Radler gekocht heeft het afgelopen jaar. Beide Maes Radler varianten  hebben de afgelopen twee jaar ook gouden sterren veroverd bij tests van het International Taste & Quality Institute.