AlbertHeijnAlbert Heijn opent tegen het einde van dit jaar een nieuwe winkel in Boortmeerbeek. Voor deze nieuwe vestiging is AH op zoek naar een 40-tal gemotiveerde medewerkers.

De Nederlandse kruidenier zoekt medewerkers met uiteenlopende profielen: van teamleiders of afdelingsverantwoordelijken tot winkelbedienden en jobstudenten. Het gat zowel om deeltijdse als om voltijdse jobs.

Plezier in het werk staat bij AH voorop. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen, is de redenering. Dat bereik je door afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie, coaching en interessante arbeidsvoorwaarden aan te bieden.

“Dat we hierin slagen, werd bevestigd in het zomerrapport van het onderzoeksbureau GfK. AH behaalde de hoogste score op uitstraling in hun nationaal onderzoek over supermarkten. Een geweldig compliment van onze klanten dat helemaal te danken is aan onze fantastische medewerkers”, zegt Sally Herygers van AH.

De AH-vestiging van Boortmeerbeek komt op de Leuvensesteenweg, op de plaats waar vroeger campingwinkel Salu was gevestigd. Het gebouw van dat bedrijf werd gesloopt om de AH-winkel te kunnen bouwen.