proqitchenAirquality Group N.V. uit Duffel heeft de nieuwe merknaam Proqitchen gelanceerd. Onder deze noemer brengt Airquality Group al haar producten en diensten onder die bedoeld zijn voor de horeca-ondernemer.

De twee merken van het bedrijf, Airquality en Proqitchen, krijgen een evenwaardige plaats in de groep met elk hun eigen specialiteit en identiteit.

Airquality is al meer dan 16 jaar Daikin Superdealer en concentreert zich op airconditioning en warmtepompen voor particulieren en professionelen. Proqitchen mikt met koel- en vriesinstallaties, professionele horecatoestellen en de warme keuken op horeca-ondernemers en voedingswinkels. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in onderhoud en snelle herstellingen. Een 24/24 en 7/7 herstellingsdienst garandeert dat klanten bij onverwachte technische pannes snel uit de nood worden geholpen. Proqitchen staat haar klanten verder bij met advies, montage en onderhoud.

Klanten van Airquality Group krijgen met de twee merken nu een totaalservice waarbij Airquality instaat voor de klimaatregeling en Proqitchen voor de koel- en vriesinstallaties en professionele horecatoestellen.

Airquality specialiseert zich al sinds 1989 in het installeren, onderhouden en herstellen van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en koeling. Tot 2010 was Airquality gevestigd in Lier. In 2011 verhuisde de firma naar een gloednieuwe showroom in Duffel.